Elad%C3%B3 h%C3%A1z pilisj%C3%A1szfalu

A 9D mozi szimulátorra szabott filmjei általában 5-10 percesek, viszont annál több élményt nyújtanak, mivel képesek a nézőt aktív szereplőként az események középpontjába repíteni. Kelt: 2014.11.23 Kovács Gergely. 4 nagy, és 5 stúdiótermünkkel, folyamatos akciókkal, nyereményjátékokkal és természetesen jobbnál jobb filmekkel várjuk a kikapcsolódni vágyókat az év minden napján! Igaz akkor még csak egy aroma-scope kártya biztosította a negyedik dimenzió élményét. Örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a 8D mozi hamarosan újra folytatja működését. A 4DX™ a 4D mozis technológiát ötvözi az egész estés hollywoodi filmekkel. A 4DX terem különleges székekkel és technikával várja a nézőket. 4D mozi Budapesten a Westend City Centerben!

Szülinapi buli foglalás.


8D Mozi jegyár: Normál jegyár: 2.990 Ft / fő ; Gyerek** jegyár: 2.690 Ft / fő; Családi 2 felnőtt* + 2 gyerek**: 9.990 Ft / csapat * 18 év feletti személy, ** 14 év alatti személy: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Amennyiben a szabadulásotok napján ünnepled születésnapodat, a belépődet mi álljuk! Kérjük, hogy a szabad időpontokról és egyéb kérdéseikkel a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén érdeklődjenek! 1087 Budapest, Kerepesi út 9. mozijaiba (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe mozik) szóló Budapest Film Klubkártya, Corvin Klubkártya, Art Mozi Klubkártya, valamint a veszélyhelyzet kezdete (2020. március 12.) Jegyvásárlás; A Cinema City Budapest mozi nézőinek is elhozza ezt az élményt. Ezt nem csak a külön erre az 5D moziknak készült filmek biztosítják, hanem az egyedi technológia is. mozijaiba (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe mozik) szóló Budapest Film Klubkártya, Corvin Klubkártya, Art Mozi Klubkártya, valamint a veszélyhelyzet kezdete (2020. március 12.) Az első 4D mozi Ipolytarnócon már elérhető, de Budapesten is átélhető a 4D mozi. A Cinema City Budapest mozi nézőinek is elhozza ezt az élményt. Helyszín: Cinema City - Westend 1062 Budapest, Váci út 1-3 Dátum: Az egyk első négydimenziós film a Kémkölykök 4D volt. A Cinema City Budapest mozi nézőinek is elhozza ezt az élményt.

... A 9 férőhelyes 9D mozi a 3D vetítéshez különböző effekteket ad hozzá. Megnyílt Budapest és egyben Magyarország első ágymozija. Akkoriban csak egy aromakártya biztosította a negyedik dimenzió élményét. Légy te is részese az 5D-s moziélménynek!
Online ... Jegyárak. Westend mozi jegyárak, minden amit a Westend moziról tudni kell, miért érdemes a Westend mozit választani, megéri-e mozijegyet venni, cinema city westend. A Sugár Mozi Budapesten az Örs vezér terén, a Sugár Üzletközpont II. Felhívjuk tisztelt mozilátogatóink … Jegyek már kaphatóak a mozi előadásaira. Jegyárak és információk itt! Cinema City Győr. Telefon: Telefonszámunk átmenetileg nem üzemel. Cookie-k a honlapon Mint a legtöbb weboldal, az arenamall.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. óta lejárt ajándékjegyek érvényességét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk. 4D-s mozizás jegyárak Budapesten. 5D mozi a Csodák Palotájában Óbudán!

Helyszín: Cinema City - Westend 1062 Budapest, Váci út 1-3 Dátum: Az egyk első négydimenziós film a Kémkölykök 4D volt. Programnaptár. Cinema City Westend Mozi mozi, moziműsor, jegyrendelés. Rólunk: Aréna - Budapest: A Cinema City Aréna 2008. óta várja vendégeit a legjobb premier filmekkel az év minden napján. 1087 Budapest, Kerepesi út 9.