H%C3%BAsv%C3%A9ti programok veresegyh%C3%A1z

03. 2019. ... a Látványlabor és a Játéksziget belépőjeggyel látogatható, míg a Szegedi papucs kiállítás belépőjegy nélkül megtekinthető.
Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának döntése alapján a Szent-Györgyi Albert Agóra határozatlan ideig ZÁRVA tart. A Játékvárosban Szeged ismert épületeinek kicsinyített másában, mint egy igazi városban játszhatnak a gyerekek. A tudomány és kultúra, a tanulás és szórakozás, sőt, leginkább a szórakozva tanulás egy olyan fellegvára, amely országosan is … A Százszorszép Gyermekház várja az Agórára való átköltözést, hiszen az egy 21. századi közösségi, közművelődési intézményként fog működni, mely tudományos funkciókat is magában foglal. A Játéksziget.hu webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Vedd meg kényelmesen online és vedd át akár már aznap az üzleteinkben! LEGO játékok hatalmas választékban a Játékszigetnél! Szeged kulturális, tudományos intézménye, közösségi tere. Könyvtár, vasútállomás, nyomda, iskola várja látogatóit. Nyitva tartások Szent-Györgyi Albert Agóra (Játéksziget) cégtől Kálvária sugárút 23., 6722 Szeged ☎ Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!

A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek. Szűcs Dániel 2019. Zárva tartásunk egészen addig biztosan tart, amíg az iskolák és óvodák is zárva tartanak. Az intézmény szeptember 2-án nyit ki újra. A Játéksziget.hu webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. 8.00-19.00-ig Luca napi Játszóház - ezen a napon a Játéksziget az I. emeleten belépő nélkül látogatható! Nyitva tartások Szent-Györgyi Albert Agóra cégtől Kálvária sgt. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. 03. 08. Augusztus végéig nyári szünetre vonul az Agóra Jövő hét szerdától nyári szünet lesz az Agórában, azonban pár nap lesz ügyelet az intézményben. 10.00-12.00-ig Etikus hackelés, telemedicina bemutató, virtuális valóság - Informatikai Tanszék interaktív bemutatói LÁTVÁNYLABORATÓRIUM 8.00-tól és 9.00-tól Varázslatos kémia - kémiai varázslatok 1 Szent-Györgyi Albert Agóra májusi- júniusi program JÁTÉKSZIGET JÁTÉKVÁROS A nyitvatartási időben szeretettel várjuk a gyerekeket kísérőikkel egy vidám, kötetlen játékra. LEGO DOTS, LEGO City, Duplo, LEGO Friends és más készletek! Valamennyi csoportunk, közösségünk munkája, kiállítótereink szünetelnek. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek. Szent-Györgyi Albert Agora - Kálvária sugárút 23. (Gogol utca 32. 23., 6722 Szeged ☎ Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Orbán Hédi igazgató a Rádió 88-nak mondta el, augusztus végéig zárva lesz az intézmény, azonban 5-én, 15-én, valamint 30-án ügyeleti napok lesznek.