Irodai munka n%C3%B3gr%C3%A1d megye

Fotó: MTI. Korábban megírtuk, hogy tavaly április 27-én átadták a felújított Lila-hegyi kilátót Nyúl és Győrújbarát határában.. A tengerszint felett 313 méter magasan álló létesítményben hatvan lépcsőfokon lehet feljutni a 11,7 méter magas torony tetejében kialakított, fent kiszélesített teraszra.

Elkészült az új kilátó a Lila-hegyen. Április 27-én, pénteken ünnepélyes keretek között adták át a felújított Lila-hegyi kilátót Nyúl és Győrújbarát határában. Első ütemében a Lila-hegyi kilátó küllemét újította meg a KAEG Zrt., melyre a tavalyi év áprilisában került sor. Scenic Lookout in Győrújbarát, Győr-Moson-Sopron megye A toron Kisalföldi Erdőgazdaság: a … A környéken több izgalmas kirándulási lehetőség is várja a gyerekes családokat. Az 1847-ben megtartott dűlőkeresztelőn Pozsonyi-hegynek nevezték el (egy másik legenda szerint a XIX. A faelemekkel borított építmény alapjául. Kis kirándulást tettünk az új lila – hegyi kilátóhoz. tavaly újította fel a lila-hegyi kilátót külső faelemekkel, amely most a környezethez illeszkedő teret és éjszakai világítást kapott, írja a Kisalföld.

See 3 photos and 1 tip from 16 visitors to Lila-Hegyi Kilátó. Ezúton értesítem a T. Lakosságot, hogy a Kisalföld Erdőgazdaság Zrt.-vel történt egyeztetést követően határozatom értelmében a Lila-hegyi kilátó az idei a húsvéti ünnepek alatt … Átadták a felújított Lila-hegyi kilátót Nyúl és Győrújbarát határában. A Libegő felső állomásától vagy a Gyermekvasút „János-hegy” vagy Virágvölgy vasútállomásától könnyen elérhető. SpaceX Crew Dragon Launch, Docking and Returns to Earth from ISS (International Space Station) Mar 8 - Duration: 1:11:47. Az összesen 64 millió forintból felújított, faelemekkel borított kilátó így eredeti funkcióját megtartva turisztikai célokat is szolgál. Szűcs Mihály nyugalmazott tanár úr, lelkes lokálpatrióta, Nyúl község Önkormányzatának tagja, a Településfejlesztési Bizottság elnöke mutatja be a Lila-hegyi kilátót: Az építményt 2018. április 27-én adták át a nagyközönség számára. tavaly áprilisra Nyúl és Győrújbarát között felújította, bővítette a lila-hegyi kilátót, mely egykor geodéziai toronyként működött. tavaly áprilisra Nyúl és Győrújbarát között felújította, bővítette a lila-hegyi kilátót, mely egykor geodéziai toronyként működött. Lila -hegyi kilátó túra Mentett útvonalak,túraútvonalak,turistautak.

Szűcs Mihály nyugalmazott tanár úr, lelkes lokálpatrióta, Nyúl község Önkormányzatának tagja, a Településfejlesztési Bizottság elnöke mutatja be a Lila-hegyi kilátót: Az építményt 2018. április 27-én adták át a nagyközönség számára. 1947-ben a pálos rend új kolostort kezdett építeni, befejezni azonban nem tudták, mert 1950-ben a szerzetesrendeket feloszlatták.A pusztulásnak indult … A 14 méteres torony kilátószintjéről remek körpanoráma nyílik a Sokorói-dombságra, a Bakony vonulataira, a Vértes és a Gerecse ormaira, a Csallóköz síkjára, a Soproni-hegységre, de szép időben akár az Alpokalja is megcsodálható. Loading... Unsubscribe from Attila Léránt? Az útvonal szintemelkedése 150 m, szintideje 1 Óra 30 Perc, Az útvonal Magyarország területén található. Scenic Lookout in Győrújbarát, Győr-Moson-Sopron megye 2019-12-02 08:40 Győr , Színes A 313 méter magas Lila-hegy tetején álló vasbeton építményt eredetileg földmérésre használták, de állaga az évtizedek során annyira megromlott, hogy életveszélyessé vált. Fimi X8 SE Lila hegyi Kilátó 20200516 Attila Léránt. Események. Kisalföldi Erdőgazdaság: a pannonhalmi lombkorona tanösvény után pénteken a.