K%C3%A9kszak%C3%A1ll panzi%C3%B3 %C3%A1rak

Telefon: 464-8600 Fax: 203-3645 E-mail: pr@szentimrekorhaz.hu A belgyógyászati osztályon azt … Kisvárda Város Honlapja. Az egri Markhot Ferenc kórházban csomagot lehet otthagyni a betegnek. Szent Imre Egyetemi Oktatókórház 1115 Budapest, Tétényi út 12-16. Kisvárda Város Honlapja. Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hozzátartozóikat, hogy a látogatási tilalom feloldásra került.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük a Kórház valamennyi Dolgozója és Betegei nevében! Ezt tettük, és igen eltérő reakciókkal találkoztunk. Örömmel tájékoztatom Önöket arról, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén Megye és Miskolc járványügyi mutatói az elmúlt egy hét során stabilizálódtak, a megbetegedettek száma nem növekedett. Kedves Betegeink! A Nemzeti Népegészségügyi Központ közleménye szerint ugyanakkor a látogatási tilalom továbbra is érvényben marad a koronavírus-fertőzéssel érintett osztályokon. Az emelkedő számú felső légúti hurutos, influenzás megbetegedések megelőzése érdekében, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház vezetősége, betegeink védelmében 2020. február 17-étől, hétfőtől részleges látogatási tilalmat rendelt el a Jósa András Oktatókórházban. Csillag-közi Központi Társulási Óvoda; Somogyi Rezső Általános Iskola Csatolmány ... Kanizsai Dorottya Kórház

Tájékoztató - Látogatási tilalom feloldása.


A legfontosabb szabály, hogy csak egészséges ember mehet látogatni, és mindenkinek kötelező a maszk viselése.

Az alábbi tájékoztatóban olvashatják a részleteket. Koronavírus: így működik a látogatási tilalom a kórházakban ... annak részleteiről a kórház helyben dönt, ott érdemes érdeklődni.

A tilalom egyedül azokon az osztályokon marad érvényes, ahol a koronavírussal fertőzötteket kezelik. Az országos tisztifőorvos péntektől feloldotta a koronavírus-járvány miatt korábban elrendelt kórházi látogatási tilalmat. Tisztelt Állampolgárok! A koronavírus-járvány miatt a beteglátogatást is szigorú feltételekhez kötik. Az országos tisztifőorvos által, Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményét érintően, a koronavírus miatt elrendelt látogatási tilalom van érvényben 2020. március 8. napjától visszavonásig, így a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórház valamennyi fekvőbeteg osztályán is.
Látogatni csak egészséges ember mehet, maszkot kell viselnie, és csak azzal a beteggel … Felelős kiadó: Titkárság. A Nemzeti Népegészségügyi Központ szombati, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint ugyanakkor a látogatási tilalom továbbra is érvényben marad a … A Nemzeti Népegészségügyi Központ szombati közleménye szerint ugyanakkor a látogatási tilalom továbbra is érvényben marad a koronavírus-fertőzéssel érintett osztályokon. Az országos tisztifőorvos péntektől feloldotta a koronavírus-járvány miatt korábban elrendelt kórházi látogatási tilalmat. Megszűnt a látogatási tilalom – A nyíregyházi kórház betegi is fogadhatnak látogatókat Feloldották a látogatási tilalmat a kórházakban pénteken. Tisztelt Betegeink, Tisztelt Látogatók!

A látogató csak azzal a beteggel kerülhet két méteres távolságon belülre, akit látogat.