Magyar rend%C5%91rs%C3%A9g t%C3%B6rt%C3%A9nete

Eladó házat keresel Zebegényen? Eladó, kiadó házak az ország egész területén. A telek kb. Eladó nyaraló Zebegény településen és Pest megyében.

Eladó vendéglátási ingatlan Zebegény. A ház téglából épült, erősen felújítandó állapotú. Villany a telekhatár közelében. Eladó és kiadó lakások és házak több mint 3000 irodától és több tízezer magánhirdetőtől. Telekterület: 2500 m2. Telek Zebegény Zebegény 6934 m2-es Zebegény külterületén Eladó egy 6934nm-es, rét besorolású panorámás telek, 4000Ft/nm áron. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Leírás Zebegény belterületi csendes részén Eladó egy 975nm-es, Dunára panorámás telek 82nm-es lakóházzal. A vételi szándékkal jelentkező érdeklődőknek nem adok a kezükbe oldalas listát, hogy idejét és energiáját olyan ingatlanok megtekintésére pazarolja, ami biztosan nem felel meg az igényeinek. Eladó házat keresel Zebegényen? Villany a házban, víz az udvarban, csatorna a telekhatáron, gáz az utcában. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n!

24 eladó zebegényi ház hirdetés az ingatlan.com-on. Eladó ingatlanok Zebegény településen (12 találat) 20. 11 db ingatlan: lakás, ház és kiadó albérlet Zebegény területén az Ingatlannet kínálatában. Ingatlan Zebegény, eladó és kiadó zebegényi ingatlanok A zebegényi ingatlanok iránt folyamatosan nagy kereslet mutatkozik, s bár az ingatlan-piaci helyzet mindenkor hatással lehet arra, hogy mennyien vásárolnak vagy adnak el családi házat vagy lakást Zebegényben, de alapvetően az aki otthonteremtésen gondolkodik, ettől függetlenül érdeklődik az aktuális hirdetések iránt. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! +36 1 237 2060 segitunk@ingatlan.com munkanapokon 10:00-17:00-ig Összes elérhetőségünk Médiaajánlat Keress mobilon bárhol, bármikor Próbáld ki mobilalkalmazásunkat, és találd meg új Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! 27.736.000 Ft Zebegény, Szobi kistérség, ingatlan, eladó, telek Zebegény külterületén Eladó egy 6934nm-es, rét besorolású panorámás telek, 4000Ft/nm áron. 8-9m széles és több, mint 100m hosszan nyúlik el. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. 26 eladó zebegényi ház hirdetés az ingatlan.com-on. Szobaszám: n/a. ingatlan.com - Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád.

11 db ingatlan: lakás, ház és kiadó albérlet Zebegény területén az Ingatlannet kínálatában. 67.900.000 Ft Zebegény, Szobi kistérség, ingatlan, eladó, ház, 210 m2 Zebegényben eladásra kínálok egy több generációnak is alkalmas, külön bejárattal rendelkező ingatlant. Alapterület: 802 m2. Ingatlan; Pest; Zebegény; Kereső ... Eladó ház, Zebegény, 67900000 Ft, 210 nm 11202_bhi 15. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Villany a telekhatár közelében. Kiváló beosztás, csendes környezet, családi házas övezetben található ez a jól megtervezett ingatlan, … Zebegényi eladó nyaraló az ingatlanbazar.hu oldalon. Elsősorban ZEBEGÉNY és környéke területén foglalkozom e szakmakörrel, ennek megfelelően Zebegény specifikusan a kedvenc helyem. Zebegény, Dunakanyar festői környezetében ELADÓ egy működő HOTEL, panzió, étterem. 67 900 000 Ft .