Munka%C3%BCgyi k%C3%B6zpont eger tanfolyamok 2019

Amit kínálunk: OKJ tanfolyamok, egyéb szakirányú képzések, felkészítések és vizsgák. A Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya a Rétsági Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályával közösen Állás és képzési börzét rendez 2018. május 28-én (hétfőn) délelőtt 10-12 óráig a Városi Művelődési Központ és Könyvtárban ( 2651 Rétság, Rákóczi út 26..). Ingyenes, hiteles, kényelmes - ezek a legfőbb jellemzői a munkaügyi szervezet új álláskeresési szolgáltatásának. A Virtuális Munkaerőpiac Portál (VMP) elnevezésű online álláskeresési portál fő célja, hogy a munkáltatók és a munkavállalók minél könnyebben, minél egyszerűbben egymásra találjanak. Ha Ön pedagógus, a Soter-Line Oktatási központban választhat több, speciális továbbképzés közül is.

133. Újpest központ Telefon: 390-24-00 390-24-06 Ügyfélfogadási rend:

Eger | Egri Járási Hivatal, Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály, Foglalkoztatási Osztály

Ilyen speciális szolgáltatás például a terem, illetve előadó …

Levelezési cím: Munkaügyi Felügyelőség 3301 Eger, Pf. Az Önnek való OKJ-s képzések egy helyen Piacképes OKJ tanfolyamok a vezető felnőttképző szervezésében. Indulás várható ideje: 2020-06-20 Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésünket mindenkinek ajánljuk, aki szívesen elsajátítaná a munkaterülettel szemben támasztott szakmai követelményeket, valamint egy olyan pénzügyi képzésen kíván részt venni, amit az ország számos településéről teljesíthet. Tanfolyamok, képzések: Marcali. Munkaügyi központ által nyújtott támogatások Mit kell tennem, ha munkanélküli vagyok? A Soter-Line Oktatási központban nem csak képezheti magát igen magas színvonalon, hanem szükség esetén választhat egyéb szolgáltatások közül is. A fentiek alapján a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartását a 2013. augusztus 31-ig postára adott bejelentések feldolgozása után lezárja. 24/b.

Munkavédelmi Felügyelőség 3301 Eger, Pf.

Jelentkezni kell a Fővárosi Munkaügyi Központ Újpesti kirendeltségén Címe: 1043 Budapest, Kassai u. Cím: 3300 Eger, Szarvas tér 1. Az álláskeresési oldalon rögzített állásajánlatok és önéletrajzok hitelességét a munkaügyi szervezet … Alfa Kapos Képző Központ Kft. 2013. augusztus 31-e után új nyilvántartásba vételi kérelmet előterjeszteni vagy a nyilvántartásban szereplő adatokkal kapcsolatos változást kezdeményezni nem lehet. Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott képzés!

EFEB FelnőttKÉPZÉS 20 éve az oktatásban Veres Zoltán E-mail: Szervezeti egység Telefon: Fax: Gréczi Anikó munkaügyi felügyelő 512 072 igazgató 512 083 Munkaügyi Felügyelőség 512 090 Ézsiás Kálmán munkaügyi felügyelő 133.