Orosz b%C3%A1l 2020

Eladó ingatlanok Szemely településen? Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Szemely házait (családi házak, sorházak, kastélyok, tanyák, ikerházak, házrészek) listázta. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében.
Eladó Szemelyben egy jó állapotban lévő, gázfűtéses, vegyes falazatú, bővíthető, gangos családi ház. Az ingatlan 805 m2 telken fekszik, egy utólag hozzáépített melléképület is tartozik hozzá, ami szintén lakhatóvá tehető valamint 2867 m2 erdőrész is vásárolható hozzá. Eladó házat keresel Kozármislenyben? Eladó ház Szemely településen? Eladó Szemelyben egy jó állapotban lévő, gázfűtéses, vegyes falazatú, bővíthető, gangos családi ház.
További információkért hívjon a … Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú ingatlant keresel, akkor válassz kategóriát a keresőben, vagy ezen az oldalon találod az eladó házakat, itt az eladó lakásokat, ezen az oldalon az eladó telkeket és itt az eladó nyaralókat. Eladó családi ház Szemely, 80 m2, 2 + 1 fél szoba, 3000 m2 telek Adatvédelmi tájékoztatás A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Az ingatlan 805 m2 telken fekszik, egy utólag hozzáépített melléképület is tartozik hozzá, ami szintén lakhatóvá tehető valamint 2867 m2 erdőrész is vásárolható hozzá. A legfrissebb kiadó, eladó családi házak Szemely. Telek terület 3000nm2, Lakórész.80nm Nyári konyha.40nm2 , pince.10nm egyéb mellélépület 60nm2 Összközműves, átlagos állapotú ház kisebb ráfordítással csodás kis otthon varázsolható belőle.Jelen állás szerint a fűtést gázkonvektorok biztosítják, csere ingatlan beszámítás. Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak, lakások, telkek, nyaralók és irodák is. Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n!

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Eladó Szemelyben Pécstől 10 km-re csendes nyugodt környezetben lévő családi ház. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében.

Az Ingatlannet.hu portálján mindig megtalálhatja Szemely aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Eladó, bérlésre kínált ingatlanok az ország egész területén. 79 eladó kozármislenyi ház hirdetés az ingatlan.com-on. További információkért hívjon a megadott számon.