1849 %C3%A1prilis 4

Közművek: Víz, villany.
Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a nyaralók (üdülők, hétvégi házak). Eladó nyaraló? Eladó Balatonederics központjában egy 3 szintes, 6 szobás, többfunkciós családi ház. Az épület nyaralásra és folyamatos ott lakásra is kiválóan alkalmas. A földszinten 2 szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő és egy télikert került kialakításra. Eladó hétvégi ház Balatonederics (2 db balatonedericsi eladó hétvégi ház hirdetés a Startlak.hu-n) A telek nagysága 2000 m2, melyen legalább 50 darab tavasztól- őszig termő gyümölcsfák vannak.

A földszinten 2 szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő és egy télikert került kialakításra. Balatonederics Újhegyen vált eladóvá egy Balatoni panorámás, 3 szintes, 60 m2-es, nyaraló. Üzenetem. Referens Strohbach Anita +36 70 905 Mutasd 7511 . újszer ű állapotú. Érdemes még szűkítened a keresést azzal, hogy választasz egy települést is. Telefonszám Hibás telefonszám formátum! Az ingatlan helyiségei: Két szoba, két fürdőszoba, Konyha- étkező, közlekedő , előszoba. Balaton északi part, Balatonederics, családi ház eladó! Mesés panorámával a Balatontól Tapolcáig, jó időben a Sümegi vár is látható. A LIDO HOME TAPOLCA eladásra kínálja a 182200619-es számú BALATONEDERICSI Zártkertet.. A LIDO HOME TAPOLCA által kínált BALATO... (5794435833) E-mail cím Hibás e-mail formátum! Az eladó külterületi nyaraló leírása Jelentem a hirdetést Keszthely és Tapolca között, balatonedericsi Újhegyen kétszintes 45 m2 es hétvégi ház eladó. Eladó Garzon 1-szobás lakás 2-szobás lakás 3-szobás lakás 4-szobás lakás 5 és több szobás lakás Csere Ház Telek Garázs Iroda Üdülő/Nyaral ó Üzlethelység Ipari Mezőgazdasági Raktár Egyéb Kiadó Garzon 1-szobás lakás 2-szobás lakás 3-szobás lakás 4-szobás lakás 5 és több szobás lakás Garázs Ház Ipari Iroda Mezőgazdasági Raktár Telek Üdülő/Nyaraló Üz Lépj kapcsolatba a hirdetővel. : Eladó Balatonederics központjában egy 3 szintes, 6 szobás, többfunkciós családi ház. Balatonederics, családi ház eladó! Az épület nyaralásra és folyamatos ott lakásra is kiválóan alkalmas. Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú nyaralót keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Teljes név A mező kitöltése kötelező.
Balatonedericsen eladó egy 2021 nm-es külterületi ingatlan, melyen eladó egy terasszal, erkéllyel együtt számítva hasznos 119 nm-es területű tetőtér beépítéses gazdasági épületként nyilvántartott nyaralóként funkcionált épület.