R%C3%A1ckereszt%C3%BAr ingatlan %C3%A1rver%C3%A9s

Watch Queue Queue A MOL-Fradi Szurkolói Partner kártya bruttó 7,00 Ft/liter azonnali forint kedvezményt biztosít tankolásaikor a normál EVO 95 Benzin, EVO Diesel, XXL Diesel, Autógáz üzemanyagok és a pisztolyos ADBlue árából, valamint bruttó 14 Ft/liter kedvezményt a prémium EVO 100 Benzin Plusz, EVO Diesel Plusz üzemanyagok és a 102+ MOL Racing versenybenzin árából.
Mezőkövesd Zsóry FC - PAKSI FC OTP Bank Liga A mérkőzésre a meccsjegy.mlsz.hu oldalon csak szurkolói kártya használatával vásárolható jegy. Kitelepült ajándékboltunk a Mezőkövesd elleni bajnokin, augusztus 13-án, szombaton 16 órától várja a szurkolókat. A 2015-ös évtől kezdődően már külön díj ellenében tudjuk csak a kártyát biztosítani szurkolóink számára. A Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt labdarúgó csapatával kapcsolatos szurkolói termékeket, sálakat, zászlókat és mezeket a 2016/2017-es szezontól kezdődően a Városi Stadionban június 5-én nyílt LUCKY PUB-ban vásárolhatják meg. Az MLSZ és klubunk döntése értelmében a DVTK hazai találkozói ebben a bajnoki idényben klubkártya nélkül látogathatók. Állóhely (B5, B6 szektor): 500 forint. Online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a Ticket Express jegyirodáiban folyamatosan történik a jegyértékesítés.. A Fáy utcában történő elővételes jegyértékesítésnél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása. Szurkolói információk a Mezőkövesd elleni bajnokira. Watch Queue Queue. Dózsa György Út 1.) A DVTK - Mezőkövesd mérkőzésre ingyenes regisztrációs jegy váltására ezúttal nincs lehetősége 14 éven aluli és 65 éven felüli szurkolóinknak.

Vendégházunk 2 szobás /4-4 személyes/. Tweet. Szurkolói kártya. A DVTK - Mezőkövesd mérkőzés jegyárai.

kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya. This video is unavailable. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC OTP Bank Liga A mérkőzésre a meccsjegy.mlsz.hu oldalon csak szurkolói kártya használatával vásárolható jegy. Ülőhely (C3, C4, C5 szektor): 1.000 forint. Vendégjegy (D4, D5 szektor): 500 forint. Honlapunk használatával Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette a cookie-kra vonatkozó irányelveinket, az adatvédelmi irányelveinket és … Elérhetőségek: Telefon: 0620/538-4502: Számlakiegyenlítés: Fizetés a helyszínen: SZÉP Kártya elfogadás: Szabadidő alszámla A MOL Fehérvár FC a válogatott szünet után Mezőkövesden folytatja bajnoki szereplését. 16 év alatti személyek esetében a nyilatkozatot csak a törvényes képviselőjük írhatja alá. Szurkolói kártya nélkül: Az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a … A konyha a kinti és benti főzéshez is jól felszerelt. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC OTP Bank Liga A mérkőzésre a meccsjegy.mlsz.hu oldalon csak szurkolói kártya használatával vásárolható jegy.