S%C3%B6jt%C3%B6ri m%C3%A9h%C3%A9sz egyes%C3%BClet

Egyesületünk 1993. március 27-én alakult a pusztaszentlászlói, baki és söjtöri szakcsoportokból kialakult Méhész Klub tagjaiból. Az egyesület a lakosság és a média segítségét kérte a Magyarországon telelő erdei fülesbagoly-csapatok országos felméréséhez január közepén. Szakmai napot tartott Söjtörön a méhész egyesület A Söjtör és Térsége Méhészeinek Egyesülete szakmai napot tartott az elmúlt hétvégén Söjtörön. Nincs előleg, nincs szerződés! A Lenti Méhész Egyesület fogadása a Bemutató méhészetünkben.

Augusztus 12. Csütörtökön jelent meg a hír: „Akácfával tömte be egy söjtöri férfi a védett gyurgyalagok költőhelyét”. Tekintettel, hogy az elkövető méhész és tagtársunk, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület… Bővebben → 61 méhész lett alapításkor tagja az akkor még Söjtöri Területi Méhész Szervezet nevű egyesületnek.

Söjtöri Méhész Egyesület fogadása a Bemutató méhészetünkben.

Az OMME elítéli és teljes mértékben elhatárolódik a június 2-án történt söjtöri esettől! TOVÁBB Csütörtökön jelent meg a hír: „Akácfával tömte be egy söjtöri férfi a védett gyurgyalagok költőhelyét”. Legnagyobb, nemzetközi rendezvényünk a minden évben december első hétvégéjén Zalaegerszegen megrendezésre kerülő Kárpát-medencei Mézfesztivál és Termelői Vásár.

Július 21. Az OMME elítéli és teljes mértékben elhatárolódik a június 2-án történt söjtöri esettől!

Söjtör és Térsége Méhészeinek Egyesülete. Látogatás a horvátországi Drávaszögbe Kovacsics István anyanevelőhöz.

A méhészeti szakmához, az egyesület tevékenységéhez kapcsolódó feladataik ellátása. A Környei és a Tatabányai Méhész Egyesület fogadása a Bemutató méhészetünkben. Kaptárak raktárról! Tekintettel, hogy az elkövető méhész és tagtársunk, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület… Bővebben → Augusztus 11. Az összefogás rendkívül sikeres volt, minden eddiginél több beérkező adatot összesítettek a szervezők.

A 160 fős tagsággal rendelkező szervezet Könyves László, helyi tag méhészetét tekintette meg. 11 were here.