Szlov%C3%A1k napok b%C3%A9k%C3%A9scsaba

A Gyulai Várfürdőnek az év egészére várható, adózás előtti eredménye 322 millió 742 ezer Ft, mely az előző évi eredményt 18,37 %-al haladja meg. A Várfürdő komplexuma a nyugalmat keresőknek éppúgy alkalmas, mint a kisgyerekes családoknak. Thermal Camping és Motel . Postacím: 5700 Gyula, Pf. Szeretettel várjuk önt és családját egész évben Gyula üdülőövezetében található apartmanunkban ami a gyulai vár tövében, az egykori várárokban, a Várfürdő fõbejáratától 150 méterre helyezkedik el, mindössze öt percnyi sétára a megújult belváros hangulatos teraszaitól és történelmi látványosságaitól. Ez hangzott el a novemberi képviselő-testületi ülésen, mikor a várfürdő időszaki gazdálkodási eredményeiről volt szó. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. 700 méter távolságban. Nyaranta különösen sok turista érkezik hozzánk és keres szállást Gyulán, de az év más időszakaiban is szívesen töltik szabadidejüket a vendégek ebben a városban.Egyre több és egyre modernebb szálláshely található itt. . Tel.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Telefon: 06 66 526-800 Telefax: 06 66 526-819 E-mail: gyulaph@gyula.hu Belföldi jogsegély, szakhatósági ügyek: tokajine@gyula.hu


A Gyulai vár, a Várszínház, a Várfürdő, a pálinka és a kolbász hazája szinte minden hónapban egy kiemelkedő rendezvénnyel várja a történelmi fürdővárosba érkező vendégeket. A gyulai apartmanok kínálatából megtekinthető néhány újonnan felkerült szállás. 1 km, a Várfürdőtől kb. . Gyula Város Önkormányzata Képviselő-testületének Polgármesteri Hivatala Székhely: 5700 Gyula, Petőfi tér 3. 44. Köszöntjük a Várfürdő Panzió oldalán! Vitathatatlanul a Várfürdő népszerűsége képezi ennek alapját, de Gyula város romantikus arculata, a Gyulai Vár, a Kis-Körös partján fekvő macskaköves utcák, a hidak, az Almásy Kastély, a Százéves Cukrászda, a Ladics ház… megannyi felfedezésre váró kis csoda várja Önt és családját is. A Várszínház tavasztól őszig számos fesztiválnak ad otthont, a várban szinte egész évben színvonalas programok közül válogathatnak a városba érkezők. Vitathatatlanul a Várfürdő népszerűsége képezi ennek alapját, de Gyula város romantikus arculata, a Gyulai Vár, a Kis-Körös partján fekvő macskaköves utcák, a hidak, az Almásy Kastély, a Százéves Cukrászda, a Ladics ház… megannyi felfedezésre váró kis csoda várja Önt és családját is. : +36/66 650-111, Mobil: +36/30 732-0338, +36/70 611-0423. e-mail: gyulatermalkemping@gmail.com A Thermal Camping 3.2 hektáros, parkos, erdősávval körülölelt területen fekszik Gyula város üdülőövezetében, csendes környezetben, a város központjától kb. Új építésű panziónk Gyula városközpontjában, a gyulai szállodák és hotelek forgatagában, mégis nyugodt helyen a Várfürdő mellett helyezkedik el. Gyulai szállások.