Szem%C3%A9t%C3%A9get%C5%91 ny%C3%ADlt nap 2020

Lépjen kapcsolatba a szervezővel / szolgáltatóval. A Kisvárda Master Good hazai mérkőzéseit Kisvárdán, a 2018. augusztus 11-én, a Ferencváros elleni mérkőzésen átadott Várkerti Stadionban játssza. A, B és D: hazai szektorok. Címe. VÁRKERTI STADION. Budapest, Kisvárda – Átcsoportosításokról döntött a kormány a Nemzeti Stadionfejlesztési Program felülvizsgálata keretében, az erről szóló határozat a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg. Színház.


02. Itt játssza hazai mérkőzéseit a Kisvárda FC. 13. 2019-2020, 18. forduló Kisvárda, Várkerti Stadion, 2020. 06. Kérdés, megjegyzés és hibás tartalom jelzése a szolgáltatónak » Szerkesztési igényét elküldtük, hamarosan jelentkezünk. Jelenlegi szezon: 2019–2020-es szezon: Hivatalos honlap: Kisvárda FC honlapja: A Wikimédia Commons tartalmaz Kisvárda FC témájú médiaállományokat. OTP Bank Liga, 29. forduló: Ferencváros–Kisvárda Master Good (1–0) 2020.
Várkerti Stadion, Kisvárda. VÁRKERTI STADION. C: vendégszektorok. Egyéb; Kapcsolat; Bővebben » Frissítve: 2020. január 12. Budapest, Kisvárda – Átcsoportosításokról döntött a kormány a Nemzeti Stadionfejlesztési Program felülvizsgálata keretében, az erről szóló határozat a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg. Fotók: kisvardafc.hu és Facebook/Ferencvárosi TC

A régi focipályát, a Várkerti Sportpályát a klub második számú csapata továbbra is használja. 01. Hibajelentés / üzenetét elküldtük a szolgáltatónak. KISVÁRDA - FTC, gólok NB I. A Várkerti Stadion Kisvárda legnagyobb labdarúgópályája. A Kisvárda FC Kisvárda labdarúgócsapata, mely jelenleg Kisvárda Master Good néven a magyar élvonalban szerepel. Várkerti Stadion: Vezetőedző : Bódog Tamás: Bajnokság: NB I: Csapatmezek: Hazai. A stadion befogadóképessége 2990 fő. 2018-ban feljutott az NB1-be a Kisvárda, emiatt épült meg az új stadion. Idegenbeli.