Tolna v%C3%A1ros polg%C3%A1rmester jel%C3%B6ltek

Lepd meg kedvesed a Gyémánt Fürdő és a Sport Hotel páros wellness-csomagjával a szerelmesek napja alkalmából!

Cseri utca, Tatabánya 2800 Eltávolítás: 49,16 km Fényes Szauna fényes, meleg, szauna 1363/14 Fényes fasor, Tata 2890 Eltávolítás: 59,63 km Fényes Szauna fényes, meleg, szauna 1363/14 Fényes fasor, Tata 2890 Eltávolítás: 59,63 km
Modern, újjabb épitésű központ, amely a wellness & spa tartalma mellett aquaparkkal is rendelkezik és igy egésznapos kikapcsolódást biztosit az egész család számára. hrsz Fényes Fasor, Tata, Hungary, 2890 - Rated 4.4 based on 49 Reviews "A legjobb!!! "

Fényes Szauna - Fényes Fürdő 1363/14.

A vendégeket 4 sávos, 33 méteres, természetes ásványvízzel töltött medence várja. Fényes Szauna – Fényes Fürdő 1363/14.

Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézz szét ITT, mielőtt elindulsz! A központnak összesen 16 medencéje van. A rendszeres szaunázás erősíti az immunrendszert, védi a […] hrsz Fényes Fasor, Tata, 2890 – értékelése 4.4 49 vélemény vélemény alapján: „A legjobb!!! A fedett családi élményfürdő bármilyen időjárás alatt garantált szórakozást nyújt, mind az élményfürdő részen, mind a strand részlegen bébi és gyermekmedencék találhatóak és játszóház várja a kicsinyeket.

1970 és 2013 között a Széchenyi Gyógyfürdő vizét vezették ide. A tatabányai Gyémánt Fürdő egész évben páratlan kikapcsolódást nyújt a vizes élmények kedvelőinek.

Gyémánt Fürdő hivatalos oldala - Cseri u. A pancsoló és gyermekmedencében, a csúszdás medencében és a hullámmedencében is csobbanhatnak mostantól a strandolni vágyók.

Romantikus bekészítés, félpanziós ellátás, élményfürdő és szauna belépő és még egy édes kis meglepetés is vár bennetek akár 9900 Ft/fő/éj áron. Varázslatos környezet, rendezett park, önfeledt szórakozás és kikapcsolódás.

Gyermekmedence, pancsoló, csúszdák, játszóház várja a legkisebbeket és szüleiket télen is. Megközelítés tömegközlekedéssel Legközelebbi vasútállomás: 1500 méter Ezen az oldalon olvashatja a Tatabányai Gyémánt Fürdő részletes árlistáját.

02. Szauna kiegészítő jegy: ... Tatabányai Gyémánt Fürdő kültéri strandján óriás csúszdák és élménymedencék nyújtanak kikapcsolódást.

Tatabányai Gyémánt Fürdő (Szauna) uszoda, tatabányai, gyémánt, fürdő, szauna 33. 2800 Tatabánya, Cseri u.

Az élménymedence technikai okok miatt egyelőre nem üzemel, ezért belépőjegy árainkból 25% kedvezményt biztosítunk. A Tatabányai Gyémánt Fürdő gyermekbarát szolgáltatásaival egész évben várja a fürdőzőket.
A családi vízi paradicsom!

A fürdő Budapest legrégebbi és legszebb ősfás parkkal körülölelt strandja. Öt kültéri medence, csúszdakomplexum, vízi játékok, koncertek és vidám programok garantálják a szórakozást! Gyémánt fürdő (Tatabánya, Magyarország). 18 °C; Gyémánt Fürdő - Strand .

A Gyémánt Fürdő strandja várhatóan június 13-tól (szombat) várja a csobbanni vágyókat.

Garantált legjobb ár. Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a Tripadvisoron. Elérhetőségek. Úszómedencéje 50 méteres és a nyitott részlegen van. - Szallas.hu 33., Tatabánya, 2800 - Rated 4.2 based on 663 Reviews "Ma hatalmasat csalódtam. A fürdő 1948-ban nyitotta meg kapuit, amely a későbbiek során kibővült többek között az 1956-ban átadott 50 m-es uszodával. ”

szauna merülő medence: max. Strand, élményfürdő, uszoda, szauna belépőjegyek és kedvezmények.