V%C3%B6r%C3%B6s s%C3%BCn %C3%A9tterem

Gazdit kereső kutyák, macskák!

Állatmenhelyek. Bank details: Budapest Bank Miskolc Széchenyi u.46.
Ingyen elvihető kutyák a Kiskutya.hu apróhirdetései között. Kutyák macskák örökbefogadása! A rovaton belüli keresési feltételek: Miskolc.
Ideális lenne számára otthon lévő fiatalos nyugdíjas(ok) vagy sokat otthon tartózkodó gazdi. 23K likes. Oltás, chip az új gazdit terheli Dátum: 2020.06.12 30.000 Ft. Borsod-Abaúj-Zemplén megye. A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány elsődleges célja a Miskolci Állategészségügyi Telepre bekerült állatok mentése, gazdásítása.. Évek óta kapcsolatban állunk a miskolci gyepmesteri teleppel, korábban a Miskolci Állategészségügyi Telep Kutyáinak Támogatói körében dolgoztunk azon, hogy a gazdátlan állatoknak otthont találjunk.

Név: Mézi Fajta: keverék Nem: lány Méret: közepes Aktuális életkor: 1 év A programba került: 2020-06-13 Részletek: Név: Ócsai Dobby Fajta: keverék Nem: fiú Méret: közepes Aktuális életkor: 1 év A programba került: 2020-06-13 Részletek Magyar vizsla apróhirdetések - Eladó és ingyen elvihető magyar vizslák, fajtatiszta kutyák, kiskutyák és ingyenes kutya apró az ebadta.hu honlapon. Menhely: 3527 Miskolc Sajószigeti út 23. 23K likes. Kutya miskolc. Munkánk eredményeként több, mint egy éve nincs altatás a Miskolci Állategészségügyi Telepen. Négylábú társaink nagy csodálóiként olyan oldalt szerettünk volna létrehozni, melyen a tenyésztő és a leendő gazdi egy jól átlátható felületen találhat egymásra. Fajtiszta, illetve keverék kutyusok - ebadta.hu Kik vagyunk mi? Eladó 3 rottweiler kan kölyök. Menhely: 3527 Miskolc Sajószigeti út 23. Kérjük, adományával, illetve adó 1%-ának felajánlásával segítse a kóbor állatok megmentését! Gazdi legyen a talpán, aki ebben a hatalmas választékban gondolkodás nélkül megtalálja kutyája számára a megfelelő eledelt. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és … Több tucat friss, ellenőrzött eladó Kutya hirdetés: "Medox gazdát keres" Kiszámíthatatlan, hogy sok kutya közül esetleg melyik lehet a betegség hordozója. Kutya rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik. 2020. június 14. a kutya folyamatos felügyelete legalább az első pár hónapban, amíg megszokja az új gazdit és a környezetét. Elveszett-talált állatok, ajándékba ingyen elvihető kiskutyák! Legfőbb feladatunk a gazdátlan kóbor állatok begyűjtése, ellátása, gyógykezelése új gazdához kerülésig. Miskolc Kutya. 4 találat - 1/1 oldal Rottweiler kan kis kutyák. "Önnek csak 1%, nekik a menedék:" 155 bentlakó kutya és 36 cica kérése ez, akiknek egyetlen menedékük a Tappancs Tanya. Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések. A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak.

„Ez mind szép és jó,“ – mondják egyes kutyabarátok – „ azonban ugyanennyi pénzért vagy akár kevesebbért privát kézből iskaphatok egy bűbájos keverék kutyust.

Nyitvatartás: P-SZO-V :11-16:00-ig Állatmentő szolgálat: minden nap 8-16-ig Tel. Még tanulnia kell az egyedül maradást, kérjük, CSAK olyan jelentkezzen érte, akinek kellő türelme és kitartása van ehhez. :30/232-18-90; 30/737-88-81 Kutya száraztápok az alapoktól. Rendezés: Tisztelt Vásárló! 2 hónaposak Szülők a helyszínen megtekinthetők.