Eur%C3%B3pa nemzeti parkjai

Ahogy azt már megszokhattuk, idén is kínál programokat a városközpont azok számára, akik nem szeretnének otthon maradni szilveszter éjjelén. Nevezési díj nincs, a győztes zenekarok értékes díjakat … A kecskemétiek, a környező településeken élők, és a városba látogatók által egyaránt kedvelt létesítmény a Szent László körút felől és a Mindszenti körút felől egyaránt könnyen megközelíthető. Deák Ferenc | Kecskemét. Több, mint 15 éves múltra tekint vissza […] Több, mint 15 éves múltra tekint vissza […] Kecskemét kisállat vásár 2020. március 21.

Kecskemét kisállat vásár 2019. október 26.
Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet. 2019.12.12. Több, mint 15 éves múltra tekint vissza […] Több, mint 15 éves múltra tekint vissza […] Kecskemét Veterán autó- és motoralkatrész börze 2020. március 21.

Tűzijátékkal, koncerttel és utcabállal zárja a 2015-ös évet Kecskemét Főtere. Kecskemét kisállat vásár 2019. augusztus 24.
Érdekel! Adventi vásár a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon. Kecskemét kertvárosias peremkeretébe illeszkedve, a Gokart pálya mellett mintegy 20 hektáros területen található meg a nagybani zöldség-gyümölcs piac és használtcikk piac. Kiadó üzleteink. Kezdd velünk a szilvesztert!

Kecskemét kisállat vásár 2020. június 20. kisállít vásár Kecskeméten. Az év 8 hónapjában vásárt tartanak, ahol mindenféle kisállat megtalálható. Minden, ami szilveszter: programok, belföldi és külföldi szilveszteri szállások, ételek és italok. Az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet a Budai utca 2/a. Zenei tehetségkutató – Kecskemét Zenei tehetségkutató Bács-Kiskun megyei fordulójára várjuk amatőr zenekarok jelentkezését. Facebook 6000 Kecskemét, Budai u. Programok Kecskemét:Tekintse meg Kecskemét programajánlóját, oldalunkon könnyen összeállíthatja túráját kecskeméti programjai közül A Városháza előtti Kecskeméti Tanyai Termék Piac az adventi időszakban csütörtökönként, 13-tól 17 óráig, kiegészül adventi vásárral is. szám alatti piaccsarnokban bérbeadással kívánja hasznosítani az alábbi üzlethelyiségeket: Amennyiben érdekli ajánlatunk, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!