Yamuna szappan dm

A Yamuna egy magyar kozmetikai márka, melynek filozófiája, hogy a természetnek mindenre van megoldása. 790 Ft . Kímélő tisztítás és fertőtlenítés egyben. Yamuna Home: the place for mind and body wellness. Ha érzékeny, kiszáradásra hajlamos a bőre, kézmosáskor is ajánlott olyan szappant választani, ami kompenzálja a víz szárító hatását. Levendula kecsketejes szappan (90 g) Levendulás kényeztetés valódi levendulával. Teafa Levendula Krémdezodor. A dm webshopban a szépségápolási termékek nagy választéka megtalálható. A Honlapon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küldünk az Ön számítógépére, amely révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Kézmosó szappan fertőtlenítő olajokkal. 990 Ft . 990 Ft .

Body-rolling, bone-stimulation, pain-reduction, self-help, foot fitness and learn how to heal your anatomy. Egyik szappan sem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat (mint pl. Mennyiség: db. Minden Jármy szappan SLS és parabén mentes. Fantasztikusan finom és lágy, rózsára emlékeztető illatú, mindennapi kényeztető szappan. A DM-ben is kapható Mannák Ezeket a Mannákat találod meg az üzletekben. A méz méregtelenítő hatása és a tejsavak hidratáló hatása találkozik ebben a különleges aromaterápiás,hidegen sajtolt növényi szapp. 409 Ft . Minden szappanba friss kecsketej kerül. Vásárolja meg kedvenc testápolóját, parfümét, arcápolóját, szőrtelenítőjét online. Természetes védelem egész napra . Kosárba teszem. 1 760 Ft 1 584 Ft + 0 pont + 0 pont = Ennyi pontot adunk Neked. A DM-ben is kapható Mannák. Read more about NGT seeks report from Mathura DM on Yamuna riverfront in Vrindavan on Business Standard. Yamuna - a bőrbarát magyar kozmetikum. ... Univerzális szappan zsíros bőrre: arcra, testre, hajra. NGT seeks report from Mathura DM on Yamuna riverfront in Vrindavan. Mitől illatosak a Jármy szappan? Az otthoni szappanfőzésből az évek során jól működő manufaktúra lett, a … A kecsketejes szappanok bőrödnek a legtöbbet adják. A narancs és a fahéj bőrbe dörzsölt hatóanyagai rugalmassá teszik a bőrt, vírusfertőzések idején pedig segítik a szervezet védekező rendszerének működését! Hideg időben, melegítő hatása révén, javítja a végtagokban a keringést.

Harmatos hajnal golyós dezodor. Ha még nem próbáltad a Yamuna termékeit, akkor itt az ideje, hogy rávesd magad! A fekete ásványi iszap kiváló mélytisztító hatással bír, emellett feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti is a bőrödet, ami ezáltal sugárzó és f.. Részletek. A Baba szappan összetétele különösen kifogásolható, mert a neve miatt feltételezhető, hogy sokan bíznak meg benne, és használják gyerekek fürdetéséhez is.
Ez a natúr szappan a magas ásványianyag tartalmú holt-tengeri iszap mellett hidratáló kakaóvajat, illetve vitaminokban gazdag kecsketejet is tartalmaz. Narancsbőr ellen Yamuna Narancs-Fahéjas Hidegen Sajtolt Növényi Szappan! A Yamuna termékek kizárólag a természetben is megtalálható hatóanyagokat és illóolajokat tartalmaznak. TNN | May 8, 2020, 04:54 IST .
színezék, illat), tartósítószert, habzás fokozót, kőolaj származékot, állagjavítót, állati eredetű zsiradékot.