Endokrinol%C3%B3gus xv ker%C3%BClet

Budapest-Nyugati (2, 70, 71, 100a, 100, 140, 142) Induló: Budapest-Nyugati: Veresegyház, Vác: 0:00: Személy: Budapest-Nyugati: Szob: 0:43: Személy: Budapest-Nyugati
Találja meg a legjobb vonatjegy ajánlatokat a Vác - Budapest útvonalra vonatkozóan. Nyugati tér webkamera, Nyugati pályaudvar webkamera, Budapest Nyugati pályaudvar élő webkamera, Budapest west railway station live webcam, budapest fővinform nyugati tér webkamera Az átlagos utazási idő: 42 perc.Az első vonat ekkor indul: 03:34. A Nyugati pályaudvar gyalogos közlekedése a felújítás idején A felújítás idejére a Nyugati pályaudvar vágánycsarnokát lezárják az utasforgalom elől, így a vágányokat a Teréz körúti főbejárat helyett az Eiffel tér, valamint a bevásárlóközpont felőli oldalsó bejáratokon keresztül lehet megközelíteni. belföldi vasúti utastájékoztatás, útvonalkeresés, állomási menetrend, díjszabás. Budapest Hírlevél Hírlevelünk segítségével értesülhet aktuális híreinkről, utazási ajánlatainkról, valamint az Önt érintő menetrendváltozásokról. Tervezze meg utazását, és vásárolja meg belföldi vonatjegyét a MÁV applikációval!

Az útvonal innen: Vác ide: Budapest naponta 372 trains indul innen: az állomásra Vác és érkezik: az állomásra Budapest-Nyugati. MÁV APP: Jegyvásárlás bárhol, bármikor, 10% kedvezménnyel! A virail segít megtalálni az összes vonat menetrendet és jegyárat Vác - Budapest.